PVC Stolarija

img

VHRUNSKA KVALITETA

PVC stolarija se proizvodi od visokovrijednog, tvrdog PVC profila njemačkog proizvođača Salamander, koji svojom kvalitetom i dizajnom jamči zadovoljstvo krajnjeg kupca. Zadovoljstvo kupca proizlazi i iz činjenice da PVC stolarija Antolović u većem dijelu svog poslovanja radi na temelju preporuka zadovoljnih kupaca, iz razloga što vrhunski proizvod uključuje vrhunsku uslugu koju PVC stolarija Antolović nudi svojim kupcima, savjetovanjem, izradom najboljih mogućih rješenja, isporukom u zadanom roku, kvalitetnom stolarijom, te brzom i urednom demontažom i montažom.

PROIZVODI

Kada je riječ o PVC stolariji naš obrt se bavi proizvodnjom sljedećih proizvoda:

- PVC VRATA
-PVC PROZORI

Ulazna vrata se rade od širokog krila koji se iskazuje visokom kvalitetom, dizajnom i masivnošću, u krilo i okvir se ugrađuje ojačanje od 2 mm kvadratnog pocinčanog čelika po cijeloj dužini i širini.
Prozori se rade različitih oblika i veličina, sa ili bez roleta. Ukoliko obrt Antolović vrši ugradnju PVC stolarije obavezno se prije proizvodnje tj. kod dogovora ide na izmjeru na Vašem objektu. Prozori se mogu napraviti po Vašim željama ili po unaprijed donesenim normama. Važna stavka kod samog prozora osim vrste profila i svega već navedenog je i ostakljenje. Ostakljenje možemo ponuditi putem IZO stakla od dva puta po 4 mm punjeno argonom I sa lowi-e premazom ili neke druge vrste stakla, sve po dogovoru.
BluEvolution ujedinjuje vrhunsku tehnologiju s modernim, funkcionalnim dizajnom u novoj generaciji prvoklasnih prozora. Optimizirana 6-komorna konstrukcija s dubinom ugradnje od 92 mm pruža izvrsnu toplinsku zaštitu i energetsku učinkovitost. bluEvolution je prozorski sustav budućnosti - visina profila od samo 118 mm daje prozoru više svjetla, dok PVC materijal omogućuje ekološku održivost uz mogućnost 100% recikliranja PVC-a.

NAŠA PRIMARNA SVRHA

Naše proizvode  ugrađujemo na cijelom teritoriju republike hrvatske kao i van granica, gdje smo već izvozili naše proizvode (Slovenija, Njemačka, Austrija, Nizozemska, Bosna i Hercegovina).

en_US
de_DE en_US